Qui som?

Miracle és una companyia de serveis de TI. Facilitem un ampli espectre de serveis externs de desenvolupament de programari a empreses d’arreu del món. El nostre objectiu és oferir serveis a mida i solucions úniques als problemes dels nostres clients. Amb tecnologia punta i un equip de professionals dedicats, facilitem serveis d’alta qualitat que cobreixen la vida útil del programari. Hi ha una gran quantitat d’habilitats, expertesa i eines disponibles per a aquells que ens trien per ser el seu soci de desenvolupament extern. Som experts en solucions per a la gestió antifrau i de risc per al sector dels pagaments, el comerç electrònic, el desenvolupament i la integració de la tecnologia basada en blockchain, la creació d’actius per a la indústria de l’entreteniment, localització completa del projecte i assessorament en auditoria de riscos. També ens sentim orgullosos del nostre PSP d’alta gama (proveïdor de servis de pagaments), que eleva les empreses de comerç electrònic dels nostres clients al nivell següent.


 

Què fem?

Miracle proveeix una gama de solucions de TI a companyies de tot el món, per tal de maximitzar-ne el potencial tecnològic. A continuació hi ha els serveis que proveïm. Si vols saber-ne més, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Auditoria de programari

Si et manca alguna habilitat necessària per al teu projecte, assegura’t de contactar amb nosaltres per omplir aquest buit! Et proporcionarem una auditoria completa i detallada, inclosa una auditoria de llicència de programari i una auditoria de codi.


Desenvolupament de productes externs

Estalvia temps i diners i deixa qualsevol tipus de desenvolupament digital a mans del nostre dedicat equip de professionals. Ens encarregarem de qualsevol mena de tasques, sense que n’importi el nivell de dificultat.


Desenvolupament de Blockchain

El Blockchain no necessita presentació. La tecnologia ha incrementat recentment un 30% i continua creixent! Fes un cop d’ull al teu projecte amb la tecnologia blockchain, adona-te’n i mou-te al ritme del temps!


Consultoria

Ens comprometem a satisfer totes les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres en qualsevol moment des de qualsevol part del món per rebre una anàlisi exhaustiva del teu futur projecte i perquè t’ajudem que sigui un èxit. Seguim totes les tendències digitals del mercat i estem desitjosos de compartir el nostre coneixement amb tu! 

Contacta amb nosaltres

 

 
Adreça

Miracle AG SLU
Av. Carlemany 121 5-a, porta 1,
AD700, Escaldes-Engordany, Andorra

Telèfons
 +376 325-530
Email:
 mail@miracleag.ad

 
Gerent de Desenvolupament de Negocis:

Saida Pokrovskaya

Email:
 sp@miracleag.ad

 
 

NO ESPERIS!

TRUCA’NS ARA I ENS ENCARREGAREM
DE LA RESTA!